Workshop kleurenanalyse

Neem contact op >>

Workshop kleurenanalyse vanaf 4 personen

workshop kleurenanalyse

Als u graag een workshop kleurenanalyse wilt volgen om de kleuren te ontdekken die qua kleding het beste bij uw persoonlijkheid en uitstraling passen, dan kunt u daarvoor terecht bij De Kleur & Stijl Studio. De workshops voor het analyseren van de perfecte kleuren op het gebied van mode worden gegeven door Esmee Goesten als professioneel kleurstylist en imageconsultant. Esmee heeft meerdere opleidingen genoten, zoals de opleiding tot visagist en een opleiding bij het Art of Image instituut, maar heeft zich tevens verder verdiept op het gebied van intuïtieve kleurervaring.

Meer inzicht na een workshop kleuradvies

Kleur is op veel gebieden van belang, maar vooral ook voor de eigen persoonlijkheid. Als u een workshop kleuradvies volgt, dan kunt u dat zien als een investering in uzelf. Na het volgen van de korte cursus kleuradvies hebt u namelijk meer inzicht in welke kleuren uw persoonlijkheid en uitstraling benadrukken en welke kleuren u qua kleding en make-up bijvoorbeeld beter kunt vermijden. Daarnaast is het natuurlijk enorm gezellig om met een clubje vriendinnen, collega’s of familieleden een workshop te volgen waar u bovendien echt wat aan hebt.


Zie ook: stijladvies kleding of kleur en kledingadvies


Inhoud workshop kleurenanalyse

U kunt bij De Kleur & Stijl Studio voor het volgen van verschillende leuke workshops terecht. De workshop kleurenanalyse heeft betrekking op het ontdekken van de beste kleuren voor uw kleding. Dat is echter niet het enige waar tijdens deze korte cursus over het analyseren van kleuren aandacht aan wordt besteed. Er wordt namelijk ook ingegaan op de betekenis van kleuren en welke uitstraling daarmee verbonden is. De Kleur & Stijl Studio biedt naast workshops ook de mogelijkheid voor het laten vaststellen van een persoonlijke analyse op het gebied van kleur, stijl of make-up.

Aanmelden voor workshop kleuradvies

Een plekje reserveren voor een van de leuke workshops is heel eenvoudig. Voor het volgen van de workshop over kleuradviezen kunt u telefonisch contact opnemen via 073-5991806 of per e-mail via esmee@kleurenstijlstudio.nl. De workshop met als thema kleuradvies wordt gegeven op locatie aan de Mr. La Grostraat 6 in Ammerzoden op slechts tien kilometer afstand van Den Bosch en acht kilometer afstand van Zaltbommel.

Contact

De Kleur & Stijl Studio Esmee Goesten
Mr. La Grostraat 6,
5324 AK Ammerzoden

073-5991806
06-12453361

esmee@kleurenstijlstudio.nl
www.kleurenstijlstudio.nl

Locatie

© Copyright De Kleur en Stijlstudio