Stijladvies kleding

Neem contact op >>

Stijladvies kleding op basis van persoonlijke kenmerken

Stijladvies kleding

Stijladvies kleding wordt gegeven door Esmee Goesten van Kleur en Stijl Studio op basis van uw persoonlijke kenmerken. Zo wordt bijvoorbeeld eerst gekeken naar de lichaamsbouw om een stijlanalyse te kunnen maken. Er kunnen namelijk verschillende lichaamsvormen worden onderscheiden, waarbij er advies verstrekt kan worden over het accentueren en camoufleren van specifieke lichaamskenmerken. Het stijladvies richt zich daarbij ook in het bijzonder op de meest ideale kleuren en stoffen van kleding die het beste bij u passen.

Persoonlijke kleurenanalyse kleding

Op het gebied van mode en make-up zijn er vele stijlen die zich onder meer onderscheiden ten aanzien van de kleur. De smaak voor mode is net zo persoonlijk als de meest ideale kleur die de uitstraling van de eigen persoonlijkheid benadrukt. U kunt aan de hand van een kleurenanalyse kleding die voor u persoonlijk wordt vastgesteld voortaan de juiste modekleuren kiezen. De analyse voor de ideale kleur van uw kleding krijgt onder meer vorm met behulp van gekleurde sjaals en een computerprogramma. Daarbij wordt er rekening gehouden met vier seizoentypes die onderscheiden worden en binnen die groep wordt een contrastanalyse uitgevoerd.


Zie ook: kleur en kledingadvies of kleding kleuradvies


Stijlgids bij stijladvies kleding

De Kleur & Stijl Studio gaat verder dan alleen het geven van een persoonlijk advies. Als u namelijk voor een stijladvies over kleding komt, dan krijgt u daarbij een complete stijlgids. In de gids staat alle informatie over lichaamsvormen, lijnen, kleuren en stoffen vermeld. Bij het geven van stijladviezen over mode wordt ook aandacht besteed aan het uitstralen van een specifieke boodschap door daarop afgestemde kleding te dragen. De taal van kleding laat het uiterlijk voor u spreken.

Maak een afspraak met De Kleur & Stijl Studio voor een kleurenanalyse kleding

U kunt altijd een persoonlijk advies krijgen op het gebied van stijlen en kleuren. U kunt voor een kleurenanalyse voor kleding gelijk telefonisch een afspraak maken met de Kleur & Stijl Studio via 073-5991806 of via Esmee@kleurenstijlztudio.nl contact opnemen. Naast dat er persoonlijke kleurenanalyses voor kleding worden verstrekt, wordt tevens de mogelijkheid geboden om een workshop op dat gebied te volgen. De Kleur & Stijl Studio verzorgt verschillende workshops vanaf 4 personen.

Contact

De Kleur & Stijl Studio Esmee Goesten
Mr. La Grostraat 6,
5324 AK Ammerzoden

073-5991806
06-12453361

esmee@kleurenstijlstudio.nl
www.kleurenstijlstudio.nl

Locatie

© Copyright De Kleur en Stijlstudio