Kleur en kledingadvies

Neem contact op >>

Kleur en kledingadvies op maat

Kleur en kledingadvies

Kleur en kledingadvies zijn bedoeld om de persoonlijke en natuurlijke uitstraling te versterken en wordt daarom ook zeer individueel bepaald?. Bij De Kleur & Stijl Studio wordt er gekeken naar verschillende aspecten om de ideale kleur op persoonlijke basis te bepalen. Het kleuradvies kan onder meer leidend zijn voor het advies dat over kleding wordt gegeven die het beste op uw persoonlijkheid en lichaamsvormen is afgesteld. Met de adviezen wordt het voortaan voor u heel gemakkelijk om te gaan winkelen en perfect passende mode te vinden die uw uitstraling versterken.

Voortaan succesvol winkelen na workshop kledingadvies

Er zijn veel vrouwen die van shoppen houden en daarvan is een groot deel dat wel een keer een miskoop heeft gedaan. Om voortaan succesvol te winkelen en kleding te vinden die aansluit op de persoonlijke stijl is het mogelijk om naast de persoonlijke adviezen ook een workshop kledingadvies te volgen bij Kleur & Stijl Studio. Er wordt tijdens het geven van de workshops over kledingadviezen onder meer gekeken naar de lichaamsvormen en persoonlijke kledingstijl. Zo kunt u ontdekken wat de positieve kanten zijn die benadrukt kunnen worden en wat de wat minder positieve kanten zijn die gecamoufleerd kunnen worden.


Zie ook: kleding kleuradvies of image stylist


Meerwaarde van kleur en kledingadvies

Er zijn altijd kleuren en er is altijd kleding die bij de ene persoon beter tot zijn recht komt dan bij de ander. Iedereen is uniek en dat heeft ook betrekking op de persoonlijke adviezen die over kleur en kleding gegeven kunnen worden. Een van de belangrijke elementen die bij een persoonlijk kleur en kledingadvies een rol spelen, is de pigmenttint van de huid, haar en ogen.De Kleur & Stijl Studio zal aan de hand van een geavanceerd computerprogramma in combinatie met de toepassing van gekleurde sjaals een persoonlijk advies samenstellen.

Vanaf 4 personen workshop kledingadvies

Het is enorm leuk om bijvoorbeeld met een groepje collega’s, vriendinnen of met familieleden te ontdekken welke kleding het beste past. Bij De Kleur & Stijl Studio wordt de mogelijkheid geboden om vanaf een groep van vier personen een workshop te volgen, waarbij advies over de lichaamsvorm en persoonlijke kledingstijl centraal staat. De workshop kledingadvies wordt gegeven op locatie in de Mr. La Grosstraat 6 in Ammerzoden. U kunt telefonisch een plekje reserveren via 073-5991806 of per mail via Esmee@kleurenstijlstudio.nl.

Contact

De Kleur & Stijl Studio Esmee Goesten
Mr. La Grostraat 6,
5324 AK Ammerzoden

073-5991806
06-12453361

esmee@kleurenstijlstudio.nl
www.kleurenstijlstudio.nl

Locatie

© Copyright De Kleur en Stijlstudio