Kleding kleuradvies

Neem contact op >>

Kleding kleuradvies van professionele imagostylist

Kleding kleuradvies

U kunt een kleding kleuradvies van een professionele imagostylist krijgen om voortaan op het gebied van mode de perfecte keuze te maken. Esmee Goesten van De Kleur & Stijl Studio is niet alleen professioneel kleurstylist, maar ook een imageconsultant. Het samenstellen van een garderobe wordt na de persoonlijke kleuradviezen voor kleding nog veel leuker en gemakkelijker. Zo kunt u voortaan kleding in een kleur uitzoeken die het beste bij u past en u kunt de persoonlijke kleurenwaaier meenemen tijdens het winkelen.

Bij De Kleur & Stijl Studio een make up workshop volgen

Kleur & Stijl Studio biedt verschillende diensten aan die gericht zijn op het versterken van de persoonlijke uitstraling. Naast de persoonlijke adviezen die gericht zijn op stijl, kleding en make-up is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een make up workshop te volgen in de regio Den Bosch. Deze korte cursus richt zich op het op een efficiënte manier aanbrengen van dagmake-up die uiteraard aansluit bij het eigen haar, huid en oogkleur. Na het volgen van een cursus voor het aanbrengen van make up kunt u iedere ochtend in een handomdraai uw persoonlijkheid laten stralen.


Zie ook: image stylist of workshop kleurenanalyse


Belang van persoonlijk kleding advies

Ieder persoon is weer uniek en voor ieder individu geldt dat er weer andere kleuren zijn die de uitstraling benadrukken. Bij de ene persoon staat een kleur beter als bij een ander en dat heeft onder meer te maken met de pigmenttinten van huid, haar en ogen. Dat maakt het belang van een persoonlijk kleding kleuradvies uiteraard groter, want alleen met de juiste kleuren zult u er stralend uitzien. Kleuren die in harmonie aansluiten met uw huid, haar of ogen laten u er frisser, fitter en stralender uitzien. Bij het geven van advies over de juiste kleur kleding maakt Esmee gebruik van gekleurde sjaals en van een computerprogramma. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende seizoenen.

Aanmelden voor make up workshop

De aanmelding kan telefonisch of per e-mail gedaan worden bij De Kleur & Stijl Studio. De make workshop wordt op tien kilometer afstand van Den Bosch in Ammerzoden gegeven op locatie aan de Mr. La Grostraat 6. Als u in de regio Den Bosch woont en graag een workshop voor het aanbrengen van dagmake-up wilt volgen, dan is De Kleur & Stijl Studio daarvoor het aangewezen adres.

Contact

De Kleur & Stijl Studio Esmee Goesten
Mr. La Grostraat 6,
5324 AK Ammerzoden

073-5991806
06-12453361

esmee@kleurenstijlstudio.nl
www.kleurenstijlstudio.nl

Locatie

© Copyright De Kleur en Stijlstudio