Imago stylist

Neem contact op >>

Imago stylist voor het versterken van de persoonlijke uitstraling

Imago stylist

U kunt om allerlei redenen een imago stylist inschakelen. Bijvoorbeeld om eenmalig tijdens een evenement of speciale gelegenheid goed voor de dag te komen, maar ook om in het dagelijkse leven de eigen persoonlijkheid te benadrukken. De Kleur & Stijl Studio is daarvoor het aangewezen adres, want Esmee Goesten is niet alleen imageconsultant, maar ook werkzaam als professioneel kleurstylist die de beste basis legt voor het creëren van uw imago. Als aanvulling op haar kennis heeft Esmee zich tevens verdiept in de aspecten van intuïtieve kleurervaring.

Analyse voor persoonlijk kledingadvies

Het is voor iedereen belangrijk om zich prettig te voelen in de kleding die gedragen wordt. Als u uw beste kenmerken wilt accentueren en de minder goed kenmerken wenst te camoufleren, dan is een persoonlijk kledingadvies daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Bij de Kleur & Stijl Studio wordt er voor het verstrekken van een persoonlijk advies op het gebied van kleding eerst een stijlanalyse gemaakt, waarbij de lichaamsbouw het uitgangspunt vormt. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de meest geschikte kleuren en stoffen en zal het kledingadvies voortaan een brug van uw innerlijk naar het uiterlijk vormen.


Zie ook: workshop kleurenanalyse of stijladvies kleding


Analyse en advies van imago stylist

Het benadrukken van de persoonlijkheid en het creëren van een eigen unieke uitstraling vormen een perfect basis voor het in balans brengen van het innerlijk en het uiterlijk. U kunt aan de hand van de stijlanalyse en kleuradvies van de imago stylist voortaan altijd de perfecte kleding vinden in de kleuren die bij u passen. Als professionele stylist kan er een imago gecreëerd worden, waar u zich goed bij voelt. Op het gebied van stijlen kan er een onderscheid worden gemaakt in de uitstraling, zoals van formeel-autoriteit tot sociaal-informeel en van formeel-sociaal tot sociaal-formeel.

Kleur & Stijl Studio voor persoonlijk kledingadvies

Doordat Esmee een uitgebreide kennis heeft op het gebied van stijl, mode en kleuren, bent u bij de Kleur & Stijl Studio aan het juiste adres voor het verkrijgen van een persoonlijk kledingadvies. De tarieven voor de persoonlijke adviezen op het gebied van kleur en stijl zijn te vinden op www.kleurenstijlstudio.nl U kunt meteen een afspraak maken via 073-5991806 of contact opnemen via het e-mailadres Esmee@kleurenstijlstudio.nl.

Contact

De Kleur & Stijl Studio Esmee Goesten
Mr. La Grostraat 6,
5324 AK Ammerzoden

073-5991806
06-12453361

esmee@kleurenstijlstudio.nl
www.kleurenstijlstudio.nl

Locatie

© Copyright De Kleur en Stijlstudio